Ontdek de Echosline B.pur-lijn

Download de brochure’s

Echosline B.pur is de innovatieve productlijn gewijd aan de diepe hygiëne van haar, lichaam en professionele gereedschappen, verrijkt met de voordelen van ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

PURE SCHOONHEID

Welzijn is niet alleen een doel op zich, maar het
vertegenwoordigt een fysieke en mentale toestand waarin men zich beschermd en zelfverzekerd voelt in zichzelf en in de omgeving om ons heen.

Nooit eerder was het gevoel van veiligheid
afhankelijk van HYGIËNE en REINIGING zoals op dit moment .

B.PUR is een terugkeer naar een essentiële zuiverheid
die we CLEAN BEAUTY noemen.

ESSENTIËLE HARMONIE

Uit de evolutie van Echosline op het gebied van hygiëne en veiligheid is B.PUR geboren, een lijn van innovatieve producten, speciaal voor diegenen die een diepe reiniging van lichaam, haar en professionele werktuigen willen, zonder de voordelen van ingrediënten van natuurlijke oorsprong op te offeren.

Een 100% VEGAN-keuze, duurzaam en volledig vrij van actieve ingrediënten van dierlijke oorsprong, die het principe van schoonheid herschrijft en naar de essentie van de groene filosofie gaat.

B.PUR is een nieuwe manier om voor jezelf te zorgen die je, vanaf de naam zelf, uitnodigt om “PURE te zijn”, te regenereren en je evenwicht te vinden door middel van een formule met zuiverende werking, verstoken van alles wat niet essentieel is, dus om hygiëne, reinheid en welzijn te herstellen.

nl_NLDutch