Echosline is echt Vegan!

Het lijkt wel alsof alles tegenwoordig vegan moet. De trend is niet meer te stoppen, maar wat betekend dit voor jouw kapsalon? Is vegan een modegril die voorbij waait of gaat dit werkelijke een verandering zijn in de manier waarop we werken?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen; Vegan is here to stay! Let wel, het is niet een loze kreet of een slappe reclameslogan. Het zit in alles wat je doet in je salon. Maar wees gerust. Ga niet als een bezetene je hele bedrijf op de schop zetten. Probeer iedere week iets te veranderen. Je kunt bijvoorbeeld een aparte afvelbak voor metaal plaatsen of vervang je klassieke verlichting voor ledlampen.

Wat je zeker tegen het licht moet houden is hoe vegan en hoe groen het merk is waar je mee werkt. En zéggen ze alleen dat ze vegan zijn of handelen ze er zelf ook naar, onder het motto: “Practice what you preach”? Bij Echosline zit Vegan and Green al bijna 25 jaar in de haarvaten van het bedrijf; van de productieruimte tot de directietafel. Wil je verantwoord vergroenen? Echosline is jouw perfecte partner!

Tags:
,


nl_NLDutch