HEB JE OOIT GEDACHT OVER HOEVEEL STRESS JE HAAR ELKE DAG ERVAART?

Hoe gezond haar te behouden met body, vitaliteit en glans? Kleurbehandelingen, oplichten, mechanisch drogen processen of thermische stress als gevolg van stijltangen, frequent wassen, blootstelling aan de zon… de haarstructuur is aan alles onderhevig meer intense dagelijkse stress.

De sleutel is beschermen van de binnenste vezelachtige laag van het haar, die 90% van de haarschacht uitmaakt.

Haar heeft een karakteristieke interne combinatie die bestaat uit meerdere vezellagen, vergelijkbaar met een touw bestaande uit
honderden zeer dunne strengen, waardoor het flexibel en
bestand tegen elke vorm van stress.
80% van de elementen waaruit de vezel bestaat, zijn eiwitten
bepaalde keratine.

kipower echosline

Dankzij de structuur en het lage molecuulgewicht is Ki-Power Veg Complex kan de haarschacht binnendringen en perfect hechten. De elektrostatische lading van Ki-Power Veg Complex maakt het mogelijk voor een grotere hoeveelheid aminozuren om te binden in de meer poreuze en beschadigde delen van het haar, waardoor een gerichte en uitgebalanceerde behandeling wordt bereikt reconstructie, van de lengtes tot de uiteinden.

Ki-Power Veg Complex with its concentration of organic plant Amino Acids repairs and regenerates, giving the hair new structure, strength and shine. Ki-Power Veg Complex is a protein complex that comes in two versions:

nl_NLDutch